Χρίστος Αντωνιάδης – Αφροδίτη Τσώνου: Τα δίδυμα που περιμένουν, η τεχνητή γονιμοποίηση και οι δυσκολίες


Λίγο πριν υποδεχτούν τα δίδυμα μωρά τους, ο Χρίστος Αντωνιάδης και η Αφροδίτη Τσώνου μίλησαν για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης με την σύζυγο του περιμένουν δίδυμα και αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που πέρασαν, την «αποτυχία» που είχαν και την εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Ετοιμάζουμε το παιδικό δωμάτιο, δεν είναι ακόμα έτοιμο», δήλωσε πανευτυχής ο Χρήστος Αντωνιάδης

Η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή, Αφροδίτη Τσώνου σχολίασε για τις προετοιμασίες: «Είναι η πιο όμορφη ταλαιπωρία η ετοιμασία του δωματίου» ενώ διευκρίνισε «είμαστε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και μπαίνουμε στον έβδομο».

Το ζευγάρι είναι παντρεμένοι από το 2012 και ο Χρίστος Αντωνιάδης αποκάλυψε ότι: «δεν προέκυπτε εγκυμοσύνη, υπήρχε μια ανεξήγητη υπογονιμότητα και κάναμε εξωσωματική. Από το 2012 δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε παιδί, είπα στην γυναίκα μου ότι θα ακολουθήσω ό, τι επιθυμεί, η ιδιά στεναχωριόταν».

«Η διαδικασία της εγκυμοσύνης ήταν ψυχοφθόρα, γιατί είχαμε μια αποτυχία. Ήμουν στην δουλειά όταν πήρα τα αποτελέσματα έκλαιγα και δεν μπορούσα να πάρω το κινητό για να ενημερώσω τον Χρίστο» εξομολογήθηκε η Αφροδίτη Τσώνου με συγκίνηση.

Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε: «Είμαι κάθετα αντίθετος να δώσω ονόματα στα παιδιά από το συγγενικό μας περιβάλλον, αυτά τα χαζά δεν με βρίσκουν σύμφωνο».Source link