Άγρια Γη: Αποκλειστικές εικόνες από τα γυρίσματα της σειράς


Άγρια Γη: Οι μνήμες ξυπνούν για τον Άρη, ενώ η Ελπίδα αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Στέφανο – Όσα θα δούμε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 18:50 στον ΣΚΑΪ…

Άγρια γη: Η Ελπίδα και ο Κωστής σώζονται από βέβαιο πνιγμό

Ο Άρης (Σ. Μιχαήλ) αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Χρήστου Τσακίρη (Ι. Σβιτάιλο) τον απαγωγέα του, που σκότωσε τον πατέρα του, μπροστά του και ξαναφέρνει στο μυαλό του τα γεγονότα που σημάδεψαν και άλλαξαν δραματικά τη ζωή του. Στο πλευρό του πάντα ο Μιχάλης Μάρκου (Κ. Φαλελάκης), ο άνθρωπος που τον μεγάλωσε και ο φίλος του Μάνος (Θ. Πατριαρχέας), που ο τραυματισμός του στη Αφρική τον άφησε σχεδόν τυφλό.

Η Όλγα Γρίβα (Ζ. Δούκα) συνεχίζει την ανοδική της πορεία και γίνεται σύμβουλος περιφερειάρχη. Η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη), μετά από ένα τρομερό ξέσπασμα ζήλιας του Στέφανου (Π. Σκαρμέας), αποφασίζει να πάρει το παιδί και να φύγει, μια απόφαση που θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Παράλληλα, ο Άρης, σοκαρισμένος, μαθαίνει μετά από τόσα χρόνια ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή του και την καταστροφή της οικογένειάς του και γυρίζει στην «Άγρια Πλαγιά» αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση. Ένα ντόμινο δραματικών εξελίξεων ξεκινάει…

Άγρια Γη – Αποκλειστικές εικόνες από τα γυρίσματα της σειράς

Το TLIFE εξασφάλισε στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της σειράς και συγκεκριμένα από την σκηνή του πνιγμού.

Η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη), μετά από ένα τρομερό ξέσπασμα ζήλιας του Στέφανου (Π. Σκαρμέας), αποφασίζει να πάρει το παιδί και να φύγει με το αυτοκίνητο. Στη διαδρομή, και ενώ συνομιλεί έντονα με τον Στέφανο χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και πέφτει στη θάλασσα. Ο Άρης (Σ. Μιχαήλ) που περνά από το σημείο εκείνη τη στιγμή βλέπει το ατύχημα και τρέχει να βοηθήσει.

Τα απαιτητικά γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Χαλκίδα στα οποία βρέθηκαν και δύτες, ενώ οι πρωταγωνιστές έμειναν για αρκετή ώρα στο νερό, κάτι που φαίνεται να μην τους πτόησε καθόλου.

 

 Source link